Virka en gardin till eller....

Att virka en gardin var ganska okej men nu när det är dags att virka nästa då är lusten som bortblåst; jag vill mycket hellre sticka en uppifrån och ner kofta eller ett par sockor.
Här använder jag Bosse som underlag! Det här är en bild på en socka jag stickade för länge sen så jag minns varken garn eller mönster. Konstigt det här med handarbete man vill alltid börja på något nytt eller pröva ett nytt garn, nu när man kan hitta så mycket ideer och mönster här på nätet blir det ju ännu värre!


Kommentarer
Garn och ord

Tack för de värmande orden! Vilka fantastiska färger du har! Och så har du upptäckt en ny sticksjuka: second curtain syndrome. Än värre än socksyndromet...

2011-10-20 @ 10:43:09
URL: http://garnochord.wordpress.com
Anta

tack vilken härlig blogg du har den hamnar i min blogglista, jösses vad längesedan jag virkade gardiner kanske skulle ta upp det igen. Din blev jätte snygg.

2011-10-21 @ 13:46:56
URL: http://antasstickningochhundar.blogspot.com
Millah - väntar första barnet ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-10-21 @ 15:28:58
URL: http://millahoman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0