I am a.....

I am a
Sunflower

What Flower
Are You?

Gjorde ett test och upptäckte att jag var en solros, det gjorde mig glad, jag har alltid tyckt om just solrosor. Nu har jag stickat färdigt en av mina tröjor, jag ska lägga in en bild när jag får tillbaka min kamera. Jag har kommit ganska lång även på min andra, jag älskar verkligen mina nya stickor, jag tror de heter knitpicks, de är jättevackra och så sköna att sticka med. Dessutom de här avtagbara kablarna gör ju att man plötsligt har massor av rundstickor.

Garninköp

Idag bär det iväg för att handla lite garn, alla mina projekt slukar garn för tillfället så nu måste jag fylla på lite. Det mesta garnet brukar jag köpa på nätet men jag har en liten garnaffär som jag tycker har bra garn och stort utbud trots att affären är ganska liten. Idag ska jag bara komplettera lite men antagligen kommer jag ut med mer garn än jag tänkt mig.
Fortfarande snö och kallt, jag längtar så mycket efter våren nu. Jag måste snart sätta lite frö till sommarens odlingar, jag ska ha lite tomater, paprika och gurkor. Det är första våren vi bor här så vi vet inte riktigt vad som döljer sig under snö och ogräs, så det ska bli kul att ut och botanisera lite.

Snöar.

Det snöar för fullt idag, stora vackra flingor som singlar ner. Jag tyckte det såg fint ut så jag tog en runda med hunden men det snöade värre än jag anade och jag märkte det egentligen inte förrän vi vände och fick vinden och snön i ansiktet. Men det blev ändå en skön promenad.

Det här är en skön snöbild på min slädhund och lillmatte!

Just nu håller jag på med det jag bestämt mig för att inte göra, jag stickar två tröjor, ett par sockor coh är så sugen på att börja på en bolero jag just hittat i en av mina gamla sticktidningar. Dessutom har jag en omlottkofta i mohair och bomullsgarn som jag också har lagt i kö, visst är det konstigt ibland tryter ideerna helt och ibland blir de alldeles för många. Dessutom har jag lovat att sticka en tröja till hunden i Kalmar FF färger också!

Stickning som terapi?
Här kommer lite fler bilder på mina stickningar.
Jag ska skriva ett litet arbete på min kurs Hälsa och Livskvalite, och det skulle handla om något som jag tyckte var hälsa eller som fick mig att må bra.  Så jag har börjat på ett arbete som heter stickning som terapi och det är buskul.  Tänk
att få syssla med det man tycker bäst om hela tiden. Nu har jag roat mig med att titta runt på stickbloggar och leta historia om stickning och man upptäcker en hel del intressanta saker. Mitt problem är väl bara att få till mina formuleringar.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0