Ett alldeles underbart bröllop!

På en alldeles underbar plats Himmelsberga byakrog! Massor av tack till er som fanns på plats och hjälpte oss hela helgen!

Möhippa

Nu har möhippan gått av stappeln och det är bara två dagar kvar till bröllopet! Tror vi har det mesta under kontroll, det är vad jag hoppas i alla fall. Nåja gifta ska de nog bli!
Lite vackra bilder på mina balkonglådor, där blommorna verkligen trivs i år.
Min älskade kisse Ewan, som vi trodde vi skulle förlora för ett par veckor sen. Antingen har han blivit påkörd eller så fick han en hjärnblödning, han kunde inte stå eller gå utan föll bara ihop på ena sidan. Han låg på djursjukhuset ett par dagar sen tog vi hem honom för att se om han skulle förbättras hemma istället och det gjorde han redan efter ett dygn. Nu rör han sig relativt obehindrat om än vingligt och blir han överaskad kan han fortfarande falla omkull, men han blir mer och mer som sitt vanliga jag.
Sen har jag så klart hunnit att sticka lite också och virka! Det har blivit några mormorsrutor till mitt överkast en stickad filt till hunden att sova på och så har jag börjat på en sjal, en Citron.

Marknad

Nu har vi varit på marknaden och visat upp lite garn! Jag fick sälja en hel del också men den stora behållningen var så klart alla stick och garn intresserade människor som stannade till och pratade en stund. Framförallt blev jag jätteglad av alla tjejer i åldern 8-12 som vart intresserade av att titta och känna och berätta om vad de hade gjort och hur mycket de tyckte om garn. Det bådar gott för framtiden tycker jag, jag är ju bergsäker på att stickning, virkning, ja allt handarbeta man kan komma på är den bästa avkoppling och den lisa för själen som vi urstressade människor behöver.
En hög med garn
Mina underbara rastavlösare, jag hade fått en marknadsbod där man fick klättra över luckan för att ta sig! Det var en syn vill jag lova, tack och lov hade vi tagit med oss ett par klappstolar som vi kunde klättra över med men det var inte lätt. Mer vana marknadsförsäljare hade små stegar med sig!!
Jag började sticka på en scarf i garnet Flamenco, ett nätgarn som blir riktigt häftigt när man stickar med det, den är äntligen färdig och den blev över 1,70 lång på bara ett nystan. Jag ska försöka få någon att ställa upp som fotomodell så jag kan visa den i färdigt tillstånd.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0