Dopklänning

Äntligen är dopklänningen färdigstickad och levererad, nu är det bara att fortsätta på de andra små beställningarna jag har.
Jag har lite fler bebiskläder att sticka och sen har jag min egna vill göra lista som jag ska försöka komma ifatt lite med.
Jag har städat upp i mina garnhyllor och konstaterat att jag borde ha garn så det räcker för en väldigt lång tid framöver men känner jag mig själv rätt så behöver jag snart nya garner i alla fall. Jag har dessutom köpt mig ett lyxigt stickset från knitpro rundstickor med avtagbara kablar, jag fixar inte att sticka med vanliga stickor längre för värken skull. Rundstickorna är betydligt skonsammare och gör att jag kan sticka nästan så mycket jag vill.

Nya vägar.

På sista tiden har det hänt så mycket så det känns som om jag blivit alldeles virrig, jag har börjat att plugga. Jag beslutade under stor vånda att jag inte är för gammal och att jag kan göra något som jag tycker är roligt. Jag har dessutom gett upp min dröm om att sälja garn på nätet och stängt ner min e-shop, istället lägger jag ut mina färdiga alster på Adorna. Där heter min butik Lindbergs Hantverk, välkomna att kika in på Adorna finns massor av hantverkare och en otrolig massa fina saker.
Jag är nu ägare till en otrolig massa garn, det blir nog lite för mycket för mig så planen är att lägga ut lite på Tradera
bland annat.
Ibland blir livet verkligen inte som man tänkt sig men jag är väl inte sämre än att jag kan tänka om, någonstans finns det nog en plats för mig med. Just nu är det allra viktigaste att alla mina älskade i familjen får må bra igen.

Äntligen!

Nu är min fina Pyttipanna äntligen färdig, jag började tro att det aldrig skulle bli någon.

Det har varit tiktigt struligt att sticka den, först räckte inte garnet som jag hade tänkt mig. Så då fick det garnet bli ett par sockor istället och då kom jag på att det här garnet San Fransisco skulle bli perfekt istället. Det var bara det att jag börjat på ett par sockor! Men det rev jag upp och nu är den till slut färdig och jag är nöjd.
Jag har kommit en bra bit på dopklänningen också.
Sen måste jag visa lite bilder på min blomman för dagen som jag sådde för ett tag sen och nu har första blomman slagit ut. Fröna hade jag sparat sen Erik gick i första klass så de var 7 år gamla men det bra att så dem i alla fall.
Och så till sist en pelargon.

Oj!

Jag "råkade" visst gå med i Stickameras sockklubb, det var ett tag sen jag var med sist, jag älskar att sticka sockar. Egentligen har jag ju massor på gång, men men det funkar nog det med.
Det här är månadens mönster http://joannanordstrand.se/2012/03/murgrona-pa-svenska/ . Jag ska sticka i San Fransisco, multi garnet är så läckert tycker jag.
Idag är planen att hinna med att plugga lite, städa och att handla det sista inför påskhlegen, känner mig dock lite seg idag och sitter här vid datorn i stället. Dags att skärpa till sig!

Påskliljor

Jag har planterat lite fina påskliljor i min fina lilla vagn, handlat påskgodis ifall det skulle komma någon liten påskgubbe eller gumma imorgon.
Sen har jag stickat färdigt en hel hög med bebiskläder.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0