Igår var det vår!!

Vi hade ett underbart väder här på Öland igår, vi kunde sitta ute och fika i den sköna solen. Idag är det tyvärr lite grått och kallt igen. Bella och jag har dock tagit vår morgonpromenad idag och njutit av fågelkvitter och att kunna titta ut över sundet. Vi gick lite för långt idag bara att det ska vara så svårt att inse sina begränsningar och ta det lite lugnt.
Tyvärr föll min kamera ner från en säng och gick sönder annars hade jag kunnat lagt ut lite vackra vårbilder, men det får bli utan bilder en stund till jag kan köpa mig en ny.
På stickningsfronten så håller jag för tillfället på med en väst vars mönster jag hittade i Allt om handarbetes stickmagasin.Jag stickar den i ett lila garn och jag tror att den kommer att bli kanonfin, ska försöka komma ihåg att fota den när den är klar. Jag stickar också en tröja med pingvinärm men är inte riktigt nöjd med resultatet, den blir så stor trots att jag följt rekommenderade stickor och allt. Jag har redan rivit upp den en gång och gått ner en storlek men den är forfarande väldigt stor. Nästa steg får bli att testa sticka med tunnare stickor.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0