Vårmarknad.

Jag har blivit inbjuden till en vårmarknad så nu har jag fått börja göra lite påsksaker, det är nog det enda jag behöver för annars är det ganska fullt i mina gömmor. De hade sett mig på en julmarknad och ville ha mig med, det är kul tycker jag. Även om jag inte säljer så mycket är det roligt att komma ut och visa upp vad man gör och träffa lite folk.
 Det här är mitt första projekt en äggvärmare, han blev söt tycker jag.
Min dotter har gjort lite andra saker bland annat ett hundben till Bella.

Grått och trist.

Ovanligt grått och trist, enda fördelen jag kan se med det här är att det inte syns att mina fönster är i stort behov av att putsas! Men för att få lite vårkänsla köpte jag lite fina vårblommor i alla fall.


Jag fick en del garn av min svägerska som jag har funderat lite på vad jag ska göra av, men så kom jag på att jag skulle virka mormorsrutor. Jag vet inte än vad det ska bli riktigt men min plan är att det ska bli ett sängöverkast till dubbelsängen men vi får se, det kommer nog att bli ett projekt över lång tid.

Sen måste jag lägga in lite foton på saker som min 18-åriga dotter har gjort. Hon har aldrig visat något intresse för att sticka eller virka förrens för något år sen och nu släpar hon omkring på en stickkorg full med garner stickor och virknålar och hittar massor av saker på nätet som hon vill göra. Hon ger sig i kast med lite av varje och verkar inte ha några större problem varken med mönster eller annat. Jag tycker det är så kul, att någon av ungarna är intresserade.

Kalmar FF fan.

Sådan husse, sådan hund?
Jag har stickat färdig Bellas tröja så hon också kan se ut som ett litet FF fan. Hon blev jättefin i sin nya tröja och hon verkade inte ha något emot att ha den på sig.
Idag är det kanonväder, solen skiner och det är vår i luften. Det har kommit upp lite vintergäck och snödroppar i vår lilla trädgård. Jag hoppas att det är slut med snöandet för den här gången för jag längtar verkligen efter ljus och värme.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0