Stickade sockor, flyttkartonger och panik.Nu har jag kommit igång med sockstickningen på allvar, ska ju ha en del till julmarknaden på Himmelsberga byakrog och en del ska bli julklappar. Garnet hittade jag på en lågprisaffär och det var faktiskt oväntat skönt att sticka med och blev mjukt och lagom tjockt till sockor. Hoppas att de ha mer nästa gång jag tittar in, köpte bara ett par nystan för att pröva.
Fick ett par läckra stickmarkörer av min lillasyster när de var och hälsade på sist, ska testa dem när jag ska sticka nästa hängselkjol drops nr 103-6. Hade tänkt den som julklapp men känner att jag inte kommer att hinna det får bli en present efter jul.Så här vackert har jag det i stort sett hela mitt hus, kartonger överallt. Nu börjar jag verkligen få lite panik över det hela men nu är det bara tre dagar kvar till flytt så nu är det bara att ånga på. Och det ska bli skönt att slippa allt ansvar det innebär att ha hus!

Snart julmarknader!!

Stickar just nu på saker till julmarknaderna jag ska vara med på, det är kul och även om försäljningen kanske inte alltid motsvarar förväntningarna så är det mysigt. Just nu stickar jag sockar och jag har gjort en halsduk och en basker. Dessutom har jag ett par tomtar som ligger färdigstickade men inte monterade. Tyvärr har jag inga bilder just nu eftersom jag är mitt uppe i en flytt och hittar ingenting för tillfället. Det står flyttlådor precis överallt och det är stökigt till max.
Hoppas bara jag hittar mina kartonger med redan färdiga alster innan det blir dag att vara med på julmarknaderna annars kan det bli lite glest på mitt bord!

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0