Sol o stickning.

Har haft en riktigt skön dag idag, solen sken så fint på morgonen och Bella och jag kom riktigt långt på våran morgonpromenad. Sen blev det stickning på verandarn i solen med fika, underbart. Jag sliter på med mina bebiskläder, ja eller sliter är väl fel ord det är riktigt roligt. Jag har snart stickat tre koftor, tre par byxor och tre mössor. Sen ska jag ge mig på att sticka en dopklänning, det ska bli riktigt spännande, det har jag aldrig prövat på innan.
Det här är första koftan jag stickade, ska försöka ta kort på alla delar när de är färdiga.
Jag har rensat lite i några av mina blomrabatter också och hittade gullvivor som var på väg att slå ut, det är ganska otroligt den 28 mars.

Pelargonjakt.

Jag har varit på pelargonjakt i helgen men det verkar inte som om säsongen har börjat än riktigt, jag lyckades bara hitta några Mårbackor och en slags tulpanpelargon. Jag har satt en del sticklingar själv men skulle vilja utöka sortimentet lite. Det är bara att ge sig till tåls.
Det här är förra vårens lilla samling.
Den här veckan och nästa har jag lite reapriser i min e-shop, kika gärna in!

Vår!

Vilket fantastiskt väder det blev igår, sol och vindstilla, vi såg till och med en citronfjäril flyga förbi. Jag tror till och med att jag blev lite sollbränd!
Vårens första pelargon blommar och lite tomatplantor på gång.

Äntligen fredag.

Skönt att det snart är helg, trist med ett grått och kallt Öland idag men jag hoppas att det ska bli lite sol och värme i helgen. Nästa vecka kommer att bli intressant, det är dags att ta en del ganska stora beslut i mitt liv och det är svårt mycket svårt.
I morse när jag öppnade laptoppen hittade jag det här från min älskade
tänk vad ett litet meddelande kan göra! Bättre än så här kan väl inte en dag börja.

Garn.

Idag hoppas jag på att min garnleverans kommer, då kan jag ägna eftermiddagen åt att lägga in nya garner i Mimmis Garn! Ska ta lite foton och lägga här inne också.
Stickat ett helt set baby-kläder bara för att inse att den lilla babyhjälmen är minst två storlekar för stor! Bara att riva upp och göra om. Ibland är mönster lite knepiga eller så är det jag som är det! Sticker lite för löst och ibland ställer det till det en aning.

Garn och pelargoner.

Idag har jag beställt lite mer garn till min e-shop, jag hoppas att det kommer snabbt. Det är alltid kul med nya garner och färger. Trots att jag har mitt lilla lager fullt med garner så hittar jag alltid garn jag vill ha när jag är ute och handlar. Jag anser själv att jag inte är någon samlare, men garn och pelargoner är min stora last.
Jag stickar fortfarande bebiskläder i stora mängder och fortsätter med min Pyttipannasjal, den ska bli en födelsedagspresent har jag tänkt mig.
En av mina vackra pelargoner, är lite osäker på vad den kan heta men i somras var den jättestor och full med blommor. Jag har satt lite nya sticklingar nu och hoppas att de klarar sig.

Lite bloggtorka

Det har blivit lite tyst här ett tag, mest för att värken har tagit överhand tror jag. På sista tiden har jag mest tyckt synd om mig själv och inte haft tid för så mycket mer. Nu är det dags att rycka upp sig en aning och inse att livet går vidare även om det gör ont! Det värsta är ju att jag dessutom är arbetslös och då är frågan vad jag ska göra med resten av mitt liv, finns det någon som anställer en tant i sina bästa dar med massor av värk? Om inte så måste jag få mitt liv att innehålla någon slags mening i alla fall.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0