Förkylning, julstök och stickning.

Det har varit lite mycket på sista tiden, framförallt förkylningar. Julstök är okey, jag gör inte mer än jag har lust med för det brukar trots allt bli jul ändå. Igår klädde vi julgranen den blev så fin! Emma och Rasmus var ute hos farmor och farfar på Småland och högg ner den till oss, den blev helt perfekt.

Vi har hunnit med att koka lite knäck och göra pepparkakor, men knäcken är nästan slut och vi är inne på sista burken pepparkakor.  I skolan har det också blivit massor av julgodis och kakor men det är nästan också slut, huvudsaken var att det var gott.


Hittade lite garn också när jag var i Färjestaden, den lilla garnbutiken som ligger i hamnen är väl värd ett besök. Jag ska sticka en bolero i det vita glittriga garnet till min svägerska.


Mina söta små väskor av mormorsrutor återvände tyvärr efter förra helgens julmarknad, vi får hoppas på bättre tur nästa gång. Jag virkar inte så mycket men är just nu lite sugen på ett överkast av mormorsrutor, är inte riktigt säker på hur stort det kommer att bli. Tanken är att det ska vara till Eriks säng men det kan lika gärna bli ett bebistäcke, det är det som är så bra, eller hur?

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0