Gott Nytt År!!

Äntligen ett alldeles nytt år framför sig och jag hoppas verkligen att det här året blir ett lugnt och skönt år.  Jag har några nyårslöften som jag hoppas på att kunna uppfylla under 2008.

* att börja skriva på den där boken som jag så länge har velat.

* att ta hand om mig och min hälsa mycket, mycket bättre än förrut.

* att lugna ner mig och njuta mer av dagen.

Hoppas att ni alla där ute får en skön och lugn nyårsafton!

Sockklubben

Nu har jag med hjälp av min gulliga dotter lyckats få hit sockklubbslänken, är urusel på datorer!!
Just nu håller jag på att sticka en kofta/jacka i vitt garn med silverstänk som ska få en krage i tjockt pälsgarn den kiommer att bli otroligt läcker (hoppas jag i alla fall), jag ska lägga ut bilder så småningom när min andra dotter kommer hem med sin digitalkamera. Usch ibland känner jag mig som om jag vore hundra år gammal, du vet utedass fotogenlampa och kulram.
image33

Lite deppigt idag.

Mycket ont i händerna idag så det blir nog inte mycket stickat. Det har varit lite väl mycket pysslande på sista tiden men jag har ändå dragit ner hur mycket som helst på alla "måsten" det blir nog jul ändå tror jag.
Jag har aldrig riktigt varit så mycket för julen så när alla mina små vuxit upp tänker jag vägra att fira jul!!

Evigheter sen sist!!

Jag har inte skrivit på så länge, men det har haft sina anledningar. Sjukdom och lite smått och gott men nu är jag på gång igen. Jag har varit på en kanonmysig julmarknad på Himmelsberga Byakrog ! image28
Det var jättemysigt och jag lyckades sälja mer än jag trodde att jag skulle.  Tyvärr har jag fått ont i mina händer och klarar inte riktigt av lika mycket som förrut, men nu tar jag det lugnt (så gott det nu går) och gör bara sånt jag tycker är riktigt kul.image29
Tomten kom också på besök!

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0