Nytt projekt.

Nu är hängselkjolen färdig och levererad, jag hoppas på att jag kan få fota ägaren och kjolen så småningom. Jag hann inte riktigt det för Linda ville ha den med när hon åkte iväg i helgen.
Nu jag sticka en mössa från en Tv-serie åt Elisabeth som hon i sin tur ska ge till en kompis som går ut skolan nu till våren. Hittade mönstret på ravlery, där hittar man det mesta. Elisabeths kompis är tydligen väldigt förtjust i den här serien så hon kommer förhoppningsvis att uppskatta presenten.
image86

Slippery socks.

Aprilsockorna är färdiga och äntligen fotade!image84

Jag har stickat dem i ett acrylgarn som jag inte vet namnet på men jag blev väldigt nöjd med dem.image85

Fotboll

Idag ska jag på fotboll, jag har blivit medbjuden av gubben som är ett stort Kalmar FF fan. Det har aldrig blivit av att jag följt med honom men nu ska det ske. Det ska bli spännande även om jag inte är så jätteintresserad.  Hoppas att det blir hyfsat väder bara.
Jobbar på med min hängselkjol annars och längtar efter nästa månads utmaning, jag är ju färdig med både sockor och pulsvärmare. Jag har bara inte hunnit med att ta kort och lägga ut ännu, måste skaffa mig en egen kamera!

Garnpaket från Stickbutiken.

Nu har äntligen garnet och mina dropskataloger kommit, jag har väntat! Jag har hittat flera saker som jag skulle vilja sticka men just nu får det vara bra, inga fler projekt för tillfället utan de får vara till längre fram. Är snart klar med aprilsockorna i alla fall, det mönstret var minst sagt pilligt. Jag har stickat och rivit upp hela tiden, minsta lilla man tappar koncentrationen så blir det fel.


Spirogyra

Nu är aprils pulsvärmare färdiga, de var jättekul att göra och de blev riktigt fina trots att jag bara tog ett överblivet rosa garn i min stickkorg. Jag har inte den blekaste aning om vad det är för garn men misstänker att det är ett babygarn som jag köpte för två år sedan när Agnes föddes.image80

Jobbar på med aprilsockorna också men det mönstret har jag lite svårt för, varför vet jag inte men jag har stickat och rivit upp så mycket att jag borde haft paret färdigt för länge sen.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0