Mimmi

Mimmi

Det här jag ifull gång med min stora sysselsättning här i livet. Nej det var väl inte riktigt sant men det är utan tvekan min favoritsysselsättning. Min minste frågade mig för en tid sen hur det kom sig att jag tyckte det var så roligt att sticka och det fick mig att fundera lite. Det är avkopplande och man kan fundera på en massa annat när man stickar, det är lugnande på något sätt. Dessutom är jag alltid lika spänd på resultatet, jag stickar mycket på känsla så ibland blir mina saker inte alls som mönstret eller som jag egentligen tänkt mig. Jag tycker det är lika roligt att montera ihop som att sticka så för det mesta blir mina saker färdiga men visst finns det ett och ett annat som nog aldrig kommer att bli klart.

Sjal

Stickat 1Det här är mitt senaste projekt, en sjal som jag stickade efter ett gratismönster på nätet otroligt enkel att göra och den blev så skön och mjuk. Det gick snabbt att sticka den det tog bara två kvällar. Egentligen skulle jag vilja sticka en poncho nu men jag har inte hittat "det" mönstret ännu. och nu börjar mitt lager av garn att ta slut också, så det är dags att fylla på.

Lite av mina stickade alster.

 
Det här är lite av det som jag gjort och som jag har i mina lager.  Det mesta som jag gör ger jag bort men lite blir ju trots allt kvar i gömmorna.Det här är mina troll jag har stickat massor och sålt både till Tyskland och Polen bland annat. Min döttrar och jag brukar ge varje troll ett namn för de blir som små personligheter.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0