Stegräknare

Vi har börjat använda stegräknare i klassen för att se hur mycket vi rör oss.  Jag rör mig mycket mindre än vad jag trodde så det var inte så dumt att testa. Det behövs ju inte så mycket för att det ska bli lite steg heller, en extra liten runda med hunden eller att gå till affären.
Var och kikade lite i vår garnaffär igår också, suck! Jag har inte tillräckligt med pengar som tur är kanske, så jag fick nöja mig med att titta och klappa lite på ett par vackra nystan.

Trist!

Kom just hem från skolan för att upptäcka att vår valp hade roat sig kungligt med min handarbetstidning! Hon hade naturligtvis tuggat i sig precis den sidan jag höll på att sticka efter. Har börjat sticka på en halsduk och hade tänkt att sticka en basker och vantar i samma mönster, men det verkar som Bella hade en annan åsikt.
Visserligen är det kul att någon annan än jag i familjen gillar garn och stickning men hon är kanske lite väl våldsam i sin kärlek. Idag hade jag gömt undan alla garnnystan och stickor men glömt att tidningen låg framme, suck!

Är redan inne på min fjärde vecka i skolan, det känns så skönt.  Att gå på folkhögsskola är verkligen annorlunda än hur det var för hundra år sen när jag slutade grundskolan. Men tyvärr har jag fortfarande ingen aning om vad jag vill bli när jag blir  "stor".

Förändringar

Det händer mycket i mitt liv just nu, äldsta dottern har flyttat hemifrån och jag ska börja plugga. Dessutom har vi till slut beslutat oss för att sälja huset och bo i lägenhet i stället. Jag känner mig ganska lättat över detta men också väldigt skrämd. Vi har inte längre varken intresset eller orken att ta hand om ett hus utan vill bara bo i lugn och ro så jag hoppas och tror att det här blir bra. Just nu känns världen lite ostadig att vara i men jag hoppas att blir bra så småningom.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0