Julmarknad.

Nu har vi varit på julmarknad på Himmelsberga byakrog, det var så mysigt. Ganska mycket folk men inte i närheten av hur mycket det var förra året men så var vädret ganska dåligt och många andra marknader som lockade. Men jag lovar att de som inte var där gick miste om något riktigt mysigt.
Jag sålde inte riktigt så mycket som jag hoppats på men som vanligt så sålde jag en del av det som jag tänkt att ge bort i julklapp så nu stickar jag nya saker. Jag har ganska mycket på gång just nu, en basker, ett par sockor och två stycken boleros. Jag tror väl knappast att jag kommer att hinna allt till jul, men det får ge sig.None

Måste sticka en ny mössa till Lilleman i eskimå också, hans mössor har en tendens att försvinna.

Projekt

Det här är bilderna från vårt lilla projekt med temat existens.Klotter som bevis på att man finns, det var Lisas bidrag.Jonas målade sig med oljefärg och la sig på en målarduk.Mira ville beskriva sexualiteten.Själv stickade jag med restgarner så långt jag hant på tre dagar. Kul men ett ganska konstigt sätt att gå i skolan på, sticka i tre dar och klottra. Synd bara att vi är så några kvar i klassen, utställning blev inte särskilt stor.Just nu håller jag på och stickar en vit kofta, det är ganska mycket mönster så det tar lite tid. Sen har jag en strumpstickning på gång i skolan som jag stickar på när jag får tid.

Stickar på skoltid.

Har börjat på ett projekt på fölkhögskolan där jag går den här terminen, vi skulle göra något på existenstema och vad var bättre än att sticka så nu stickar jag på lektionstid den här veckan och ska se hur långt jag kommer. Jag använder restgarner och stickar bara på utan någon större plan. Det känns väldigt konstigt men kul.  Att sticka är ju verkligen att existera för mig, det är min avkopplingoch stora nöje.
Ska se om jag kan fota lite på fredag när vi ska sammanfatta och redovisa våra olika projekt.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0