Fasadmålning.

Måndag igen, men vi har haft en fin helg, fantastiskt väder! Jag har till och med lyckats sola lite, och så har vi äntligen fått färg på vår nyuppsatta fasad.
Väggen ska målas en gång till men nu har den ju samma färg som huset igen och det är skönt. Men jag har hunnit med att plantera lite tomatplantor också och att ställa ut mina pelargoner på altanen, det blir så mysigt och ombonat så fort man får ut lite växter.
Så har jag äntligen kommit igång med att sticka igen, jag hittade en så fin kofta på Drops design att jag bara fick lov att börja med en gång. Som tur var hade jag ett garn hemma som jag tror kan passa alldeles utmärkt.

Trögt!

På sista tiden har allt gått väldigt trögt, det känns mest som om livet gått över i något slags slow motion läge. Jag väntar på ett beslut som förhoppningsvis kan ge mig den spark i rumpan jag behöver men väntan gör att allt liksom stannar upp. Jag har ingen energi kvar inte ens till att sticka som är min stora glädje och avkoppling. I stället har jag envist forsatt att göra mina mormorsrutor, det är enkelt och monotont, passar liksom in just nu.
I helgen var vi på lilla Sofias dop, hon var så snäll och duktig det lilla pyret. Hon sa inte ett ljud när prästen bar omkring henne och hällde vatten på hennes huvud.
Ett jättefint dop, med kaffe och tårta efteråt.

Hjärtekatterna är färdiga!

Nu är de tre katterna färdiga och det var riktigt kul att virka dem men det är lite pilligt så det får räcka med tre stycken.
Idag är det äntligen varmt och soligt igen och jag har kunnat sitta på verandan med mitt kaffe och min virkning, underbart! Nu har jag kommit på vad som gjorde alla mina foton suddiga också, jag och teknik, så här kommer en bild på min senaste sjal.
Nu väntar lite städning och så får det nog bli en promenad i solen med Bella.

Hjärtekatt nr 1 färdig!

Nu är första hjärtekatten klar och jag har döpt den till Ebba, den andra ska heta Bella, de är döpta efer våra hundar eftersom jag bara har kattpojkar och hjärtekatterna definitivt var flickor.
De var jättekul att virka, jag har inte virkat mycket sånt här förrut men det blir nog mer känns det som.
I helgen firade Tomas och jag 26-årig förlovningsdag, tänk vad tiden går fort, det känns inte som om vi redan levt tillsammans så länge! Men jag behöver ju bara titta på våra barn till och med lilla sladdisbebisen är större än sin mamma nu och redan tretton år. Jag fick fina blommor av min älskling, korten blev lite suddiga men blommorna är jättefina.
Lyckas visst bara ta suddiga kort med min kamera idag, undrar varför? I alla fall har jag gjort en till sjal i kärleksknutar men den verkar inte vilja vara med på bild så jag får göra några nya försök en annan dag. Jag har hittils lyckats ta fyra väldigt suddiga kort på den!!

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0