Junimönster.

Nu är jag klar med mössan jag lovat sticka till Elisabeth, det var lite svårt för jag hade problem med att hitta rätt färger.
Orginalmössan är ju med i någon TV serie så det skulle ju bli så likt det bara gick, men med lite pyssel så kom jag nog ganska nära i alla fall.
image89

Emma och Bosse är mina fotomodeller.

image90

Nu har jag börjat med sockklubbens junimönster, det är kul jag hade faktiskt köpt garn och hade drops mönster hemma så jag var förberedd.
image91

Det går lite långsamt både med stickandet och datoranvändandet just nu, jag har jobbat mycket och så är det så skönt att vara ute!

Majmönster.

Äntligen är både sock och pulsmönstren för maj stickade, de var mycket roligare att sticka än jag trodde.  Jag stickade dem i Hjertegarn 4 socks och tyckte att de blev jätte bra, kanske att pulsvärmarna blev lite stora till mig, men jag tror ändå inte att jag hade tänkt behålla dem. Det bästa med att vara med här och sticka olika mönster varje månad är ju att man nu börjar ha ett litet lager med små presenter att dela ut. image87image88

Majmönster.


Har varit lite osäker om jag skulle sticka den här månadens mönster men i går kväll satte jag igång med sockorna och upptäckte att de var riktigt kul att sticka. Garnet jag köpt funkade också bra, hjerte garn 4 socks, mjukt och skönt att sticka i.
Är ledig idag och skulle egentligen ha målat carporten men det regnar så jag får väl sitta inne och sticka istället, suck. (Nåja det är ingen större uppoffring.)

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0