Stickat färdigt ett par Mrs Beeton till.

Äntligen klar med mitt andra par Mrs Beeton, egentligen har jag garn och pärlor till ett par till men det får nog vänta lite. Som vanligt är det en massa som jag vill göra  och som vanligt orkar mina händer inte lika mycket som jag vill så jag får skynda långsamt!!
Mrs Beeton

Jag har dessutom börjat på både sockor och pulsvärmare i respektive klubb så jag har en hel del att göra.Lindas hängselkjol

Jag har börjat på Lindas hängselkjol också men den är inte så bråttom med, vi har kommit överens om att den inte behöver vara färdig förrän till hösten.

Tropicana färdiga

image76

Nu är mina mars sockor färdiga, de var lite besvärliga att göra. Inte för att mönstret var svårt utan för att det blev så stort när jag följde mönstret men genom att minska antalet maskor och att göra hälen som jag brukar så blev jag ändå nöjd. Försöker så långt det går att använda mig av garn som jag redan har i mina gömmor och det här garnet är verkligen inte någon favorit men resultatet blev ändå bra.image77

Nu blir det till att vänta på nästa mönster och försöka att komma ikapp med lite annan stickning som har fått ligga lite.

Korvmuddar

Nu är mina muddar fotade och färdiga. Jag tyckte de blev  kanonfina, snabba att sticka och fina att ha på sig. Jag stickade mina i restgarner som jag hade i stickkorgen men blev nöjd med resultatet. Det kommer garanterat att bli fler, till och med min 10-årige kille blev förtjust i dem så nu är han ägare till ett par korvmuddar.
image74

image75

Knästrumpor

image71

image72
Äntligen är mina knästrumpor färdiga nu vänter de bara på att levereras till sin nya ägare. Har stickat dem efter eget huvud så jag hoppas att de passar.
Idag har vi firat minstingens 10-årsdag, han ska fira imorgon och på måndag också, det blir så när man är många i släkten fast Erik tycker att det är kanon så klart. Han var uppe redan vid sex-tiden idag och väntade på mormor.
Imorgon kommer farmor, farfar, faster, farbror och kusiner.
Jag har också börjat på marsmönstret i sockklubben men fick ge upp mitt första försök, jag ville sticka dominostrumporna men garnet jag ville sticka i var alldeles för tjockt så jag ska köpa ett annat så småningom. Istället väljer jag nu det andra mönstret och har kommit en liten bit och det verkar bli bra. Jag har redan stickat mars pulsvärmarna klara men inte lyckats fånga dem på bild ännu. Jag gillade verkligen Ilsefins korvmuddar det kommer bli fler sådana! Svampmönstret var däremot inget som jag tyckte om alls men det är ju tur att alla har olika smak.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0