Tatuering!!

image69

Visserligen är jag en hängiven stickerska men det här var nog lite för mycket! En kompis till min dotter tyckte att det skulle kunna passa så hon skickade bilden till henne. Men här går nog min gräns tror jag.

Sockklubb och pulsklubb!!Nu är mars mönstren släppta i både sock och pulsklubben, den här gången fick vi två olika mönster att sticka och jag har nog redan gjort mina val. Helst skulle jag så klart sticka alla fyra mönstren men varken min tid eller mina händer verkar tillåta det. Jag har ganska många projekt på gång som jag vill bli klar med och så vill jag ju hinna sticka och virka lite till Kattkommandosyd. Jag skulle verkligen vilja kunna göra mer för katterna men för tillfället är det här min insats och det är ju bättre än ingenting alls.
Just nu har jag beställning på två par Mrs Breeton, ett par knästrumpor (egen design), en hängselkjol ur en drops katalogimage68, en svart tröja (egen design) och så en kattfilt till Bosse, gammelkatten i huset.

Ont i händerna!!!


Har varit så glad att mina händer har känts bättre men idag är ingen bra dag, skulle vilja sticka men får hålla tillgodo med en bok stället och hoppas att det blir bättre igen. Vissa dagar känner man sig som om man är hundra år gammal eller i all fall kroppen, knoppen hänger inte med. Nåja jag får väl titta lite på alla underbara stickbloggar och fina saker som alla gör en stund, det brukar pigga upp. Tänk  vad många duktiga och kreativa människor det finns.
image67

Det här är Bosse,  en ovanligt lat och trevlig herre som också brukar kunna pigga upp.  Finns det något bättre än att få köra ner näsan i pälsen på en mjuk kattmage och lyssna på spinnandet en stund.

Ledig dag

Kanon väder idag soligt och skönt, Ebba ( min hund) och jag har suttit ute och fikat i solen.image66

Så skönt det är när solen lyser det känns som om man vaknar till liv igen, jag tycker att den här vintern har varit ovanligt lång och dyster. Stickar just nu på ett par svarta knästrumpor till Linda men så klart räckte inte garnet så nu återstår att se hur jag ska lösa detta.image65

Mrs Beeton

Färdig med mitt första par Mrs Beeton, det kommer att bli fler de var kul och de blev riktigt fina. Mina stickade jag i garn jag hittade i mitt lilla garnförråd för det tog sån tid för garnet som jag beställt att komma, så färgerna är väl inte så kul.
Men däremot var de kul att sticka.
image60

image61
image62

Har inte testat att sticka med pärlor förrut men det måste jag absolut göra igen, såg ett par riktigt läckra babyskor med pärlor på ovansidan. Men just nu har jag massor med saker på gång och mina händer känns mycket bättre!!

Februarisockorna färdiga

Då var februarisockorna färdiga, ja egentligen var de färdiga förra veckan men jag har inte riktigt haft tid med bloggen.
Så känns det ju lite bättre att vara färdig i februari inte i januari. Jag tyckte de var kul att sticka inte riktigt så stor utmaning som monkeysarna men roligt mönster. Men dessvärre tror jag att pulsvärmarna kommer att bli en gigantisk utmaning för mig, jag har aldrig stickat med pärlor och är inte särskilt van vid engelska mönster men det ska nog gå med lite hjälp.image54

Jag har hunnit med lite annat smått o gott också.image57

Ett par små sockor oc en jordgubbsmössa till. Har beställning på en blåbärsmössa nu också + en svart tröja och en hängselkjol. Jag har skickat efter garn och väntar otåligt på att få komma igång.
image58

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0