Julstickning

Jag hoppas på en lugn och skön jul, med massor av stickning och god mat. Jag har stickat så många sockor till den här julen så att det känns som att jag aldrig vill sticka en socka igen (men det går över det vet jag).

Det här paret stickade jag åt en jobbarkompis, hon ska ge dem till sin son i julklapp. Nu håller jag på med två par grönrandiga som tjejerna ska få i julklapp, de kan behövas i den här eländiga kylan. Börjar undra om det inte är dags att emigrera!
Nu hoppas jag bara på att tomten kommer med lite garn till mig, jag har varit jääättesnäll. Annars får jag väl köpa lite själv, kanske.

Knäck och vita kroppkakor.

Idag har jag gjort knäck och kokat vita kroppkakor, kroppkakorna är ett julmåste, det blir nog ingen jul om jag inte gör dem. I alla fall inte enligt mina barn.

I helgen som gick var vi på Himmelsberga julmarknad och det var meningen att vi skulle vara där både lördag och söndag men det ville inte vädergudarna så det blev bara lördag. Vi hade en kanonfin lördag där uppe, det var mycket folk trots att snön vräkte ner och maten var kanongod. De är så duktiga på byakrogen, tack för en fin dag.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0