Stickmagasin

Fick mitt Stickmagasin ifrån Allt om handarbete igår och det var som vanligt en hel del jag hade lust att göra. Jag ska absolut försöka mig på den virkade jackan i plusstorlek och är väldigt sugen på de mönstrade knästrumporna. Men som vanligt har jag alldeles för mycket jag vill göra och tyvärr trots att jag är arbetslös och har gott om tid så klarar jag inte av att sticka så mycket som jag vill längre. Mina leder gör tyvärr alldeles för ont. Jag har varit hos min läkare men hon tyckte att jag skulle gå ner i vikt och käka panodil när det gjorde ont. Att jag behöver gå ner vet jag och att det förmodligen skulle hjälpa knän och höfter det förstår jag också, men inte riktigt hur det skulle hjälpa mina händer och armbågar.


Måste visa en bild på mina ärt tomater visst är de söta, så små och goda. Jag har inte hunnit med att få ordning på växthuset i sommar så de har fått bo på altanen, vilket gjort att de inte börjat mogna förren nu. Ska spara lite frön till nästa sommar och hoppas på att växthuset blir klart då.


Här är början på min nya pelargonsamling, alla de jag hade förrut dog i flytten så det var bara att börja om nu i våras och köpa nya. Nu har alla fått flytta in och jag hoppas verkligen att de överlever vintern.


Kommentarer
Anonym

Hej! Hamnade på din blogg när jag googlade på något angående stickning. Också såg jag dina ärt tomater och de är ju superfina! Jag vill också odla sådana! Var fick du tag på frön till dem?

Vänliga hälsningar

Ester

2010-09-29 @ 11:12:06
Mimmi

Hej, har letat efter en ledtråd till vart jag fann mina fröer men hittar ingenting. Jag köpte dem via nätet av en dam som sålde fröer styckvis, men mer vet jag tyvärr inte. Jag köpte bland annat fyra tomat fröer och fick fyra olika sorters tomater! Synd bara att min växthus aldrig blev färdigt så jag fick inte särskilt många mogna tomater.

Mimmi

2010-09-30 @ 07:57:48
URL: http://mimmissticksida.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0