Nästa projekt.

Här kommer bilder på mitt nästa lilla projekt, stickar fortfarande babykläder men börjar sakta närma mig slutet på beställningen nu. Jag har bara ca. 7-8 plagg kvar!

Knapparna på plats.

Nu är knapparna på plats och den randiga sparkdräkten är nästan färdig, den ska få en dragkedja också.

Knappar

Hittade jättefina knappar på tradera, jag ska ha de söta tigrarna och fjärilarna till de små sparkdräkterna. De större med blommor på kunde jag bara inte motstå.

Ledsen och lättad!

Jag har varit på läkarbesök igen för min värk och min trötthet och fick till min stora glädje en läkare som tog sig tid och lyssnade. Hon tog en massa prover men sa att hon var ganska säker på att det var fibromyalgi jag hade. Jag blev ledsen för att det känns lite tungt men samtidigt väldigt lättad för att det betyder att jag inte bara är "inbillningssjuk", det syns ju inte att jag har ont eller hur trött jag blir. Jag blev ju så rädd också när jag plötsligt blev alldeles slut av att göra småsaker, eller sånt som jag förrut älskat att göra. Nu får jag se vad som händer men nu känns det som om jag kan börja planera lite igen och få lite ordning på mitt liv, det gäller att ta vara på de bra dagarna och inte gå ner sig alldeles när de jobbiga kommer.
Min vackra trädgård.

Randig sparkdräkt.

Nu har jag börjat sticka på en randig sparkdräkt och det är bara en tillfällighet att det är Kalmar FF:s färger, tror jag. Det är roligt att sticka ränder det känns som om det går mycket fortare, skulle inte tro att det verkligen gör det men det känns så.
Fick en stickling av Emma igår den är så fin, Emma är mycket bättre på att få Pelargoner att överleva så de jag är extra rädd om skickar jag hem till henne. Sen kan jag ju få tillbaka fina sticklingar så småningom. Den här lilla söta heter Contrast!

Blommor

Trädgårdsjobb och plantering av pelargonsticklingar. Det är förmiddagens sysselsättning och eftersom solen gick i moln och det blev lite kyligt så passar jag på att smita in till min stickning i stället.
Pelargonsticklingar, tomatplantor och lite petunior.
Underbar färg på en petunia, köpte den igår på Thurgården.

Pelargoner

Dagens plan är att plugga lite och att plantera pelargonsticklingar. Mina pelargoner vill varken blomma eller växa i år, jag tror de längtar ut men jag är fortfarande lite rädd för natt frosten.

Min Bobberstone som blommar med de ynkligaste blommor i år, ska ta sticklingar på den i fall den tänker dö för mig.
Det här är den enda som blommar för fullt, men den vet jag inte om den har något namn.

Smått o gott.

Min lilla hög, visst är de fina!
Stickat färdigt en sparkdräkt men jag är inte så jättesäker på att jag är så himla nöjd med mönstret. Nåja jag ska genast sticka en till (beställningar) så jag tänker ändra lite på den.
Den var rolig att sticka i alla fall, men trots det är det inte så kul att göra en till men, men har man lovat så har man. Just nu har jag så mycket projekt på gång att det börjar bli svårt att komma ihåg dem. Funderar på att köpa en anslagstavla som jag kan ha i mitt lilla hobbyrum och sätta upp alla ideer när de dyker upp. Att bara skriva ner dem på ett papper är värdelöst för det slarvar jag bara bort.
Tomas har gjort en fin halsduk till våran lilla e-shop hos Adorna .

Grattis lilla mamma!

Igår fyllde mamma 70 år så hela klanen samlades för att fira henne med en liten rundresa uppe på Norra Öland. Vi gick en runda i Trollskogen, fikade och åt mat vid Sandviks kvarn. Det var en skön liten tripp.

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0