Knästrumpor

image71

image72
Äntligen är mina knästrumpor färdiga nu vänter de bara på att levereras till sin nya ägare. Har stickat dem efter eget huvud så jag hoppas att de passar.
Idag har vi firat minstingens 10-årsdag, han ska fira imorgon och på måndag också, det blir så när man är många i släkten fast Erik tycker att det är kanon så klart. Han var uppe redan vid sex-tiden idag och väntade på mormor.
Imorgon kommer farmor, farfar, faster, farbror och kusiner.
Jag har också börjat på marsmönstret i sockklubben men fick ge upp mitt första försök, jag ville sticka dominostrumporna men garnet jag ville sticka i var alldeles för tjockt så jag ska köpa ett annat så småningom. Istället väljer jag nu det andra mönstret och har kommit en liten bit och det verkar bli bra. Jag har redan stickat mars pulsvärmarna klara men inte lyckats fånga dem på bild ännu. Jag gillade verkligen Ilsefins korvmuddar det kommer bli fler sådana! Svampmönstret var däremot inget som jag tyckte om alls men det är ju tur att alla har olika smak.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mimmis sticksida

Det här är min stick och handarbetssida, men den kommer också att handla en hel del om mina djur o mitt naturintresse. Sen får jag inte glömma mina pelargoner!!

RSS 2.0